Translate

Etiquetas

23A (2) 25N (8) 28M (1) Abril (1) Cinema (1) Exposicions (1) Ioga (4) l'Armari Rosa (1) Lectures (14) Llibres (1) Maig (2) Març (3) Mariposas (11) Música (1) Nadal (1) Salut (5) Sant Joan en Flor (1) Sant Jordi (3) Somriu (1) Tic (1) Xarxa (6)

viernes, 21 de noviembre de 2014

El compromís de recordar




Dissabte 22 de novembre  L'ACTE NO T'OBLIDO. Les dones de l’Associació  Violeta organitzen aquest homenatge anual, a les dones assesinades.

Lugar: Pl. Ermita. Barri centre
Horario: 18.30h


I el PSC de Sant Joan Despí inicia la seva campanya COMPROMÍS CIUTADÀ, matí i tarda (10h a 14h i de 17h a 19h) a la Plaça de l'Ermita (barri Centre) i a la Plaça Antonio Machado (barri de les Planes), per llegir i prendre un compromís de no restar impassible davant la violència de génere.


Pesem que cal garantir a la dona maltractada que aquesta implicació és efectiva, les bones intencions han d'anar de la má de més recursos i una major implicació.

"Ara que estem recuperant les nostres places, també podem proposar-nos el debat sobre els nostres espais a les cases, a la vida quotidiana, en la realitat del dia a dia. Debatre el lloc de la família, els rols que sosté, els autoritarismes que reprodueix, com a lloc d'afirmació del patriarcat. Imaginar noves formes de viure les nostres relacions, a casa, a la plaça, i també en les organitzacions populars que van naixent o es van transformant atravessades per aquest temps històric insurgent"
Claudia Korol, en Buenos Aires

No hay comentarios:

Publicar un comentario