Translate

Etiquetas

23A (2) 25N (8) 28M (1) Abril (1) Cinema (1) Exposicions (1) Ioga (4) l'Armari Rosa (1) Lectures (14) Llibres (1) Maig (2) Març (3) Mariposas (11) Música (1) Nadal (1) Salut (5) Sant Joan en Flor (1) Sant Jordi (3) Somriu (1) Tic (1) Xarxa (6)

martes, 19 de abril de 2016

Escrivint l'espai en femeni


Vine a dibuixar l'espai de l'utopía necessària!

El crit, Vivan las Mariposas! és un desig de canvi, un cant a la llibertat. "En el tiempo de las Mariposas", és una novela on la Julia Álvarez reafirma amb la seva escriptura un espai de reconeixement i autoafirmació femenina, i a la vegada ens ofereix la ilegitimitat del discurs patriarcal. 
En la mirada de l'autora les dones prenen el poder amb les seves veus i amb els seus cosos. Dones conscients i coherents que volem controlar el món que els pertoca viure.
Dones, que a vegades és mouen entre constants contradiccions. Contradiccions que ens donen la prespectiva històrica de l'espai en femeni més quotidià, domèstic i íntim.
Dones, excepcionalment transgresores, ja que la partícipació en política de les dones és per a l'època d'un caràcter sorprenent i rupturista.
"En el tiempo de las Mariposas" ens regala una mirada de la dona escriptora, la dona que escriu i ens apropa a les dones que no han estat autoritzades al llarg de la història universal, dones que han pres la paraula i han esdevenir dones pel fet d'escriure. "En el tiempo de las Mariposas", és un espai poètic de recuperació de la tradició femenina de contar històries.

Vine aquesta diada de Sant Jordi a dibuixar amb nosaltres l'utopía necessària per feminitzar el món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario